Barabanlı İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://barabanliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BARABANLI MAH. BARABANLI MERKEZ KÜME EVLERİ BALABANLI ILK VE ORTAOKUL BLOK NO: 204 MUT / MERSİN
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : klima.
Servis :
Ulaşım : Karayolu ile kara taşıtlarıyla ulaşım yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Mut ilçesine 2km uzaklıkta Barabanlı mahallesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Mersin il merkezine 160 km olup okulumuz Mut ilçe merkezine 2 km´dir.
Kontenjan Bilgileri : .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : .Çocuk oyunları Muasabakaları
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .Beyaz Bayrak- Beslenme Dostu Okul
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .